Izgleda da niste u Srbija

Molimo odaberite zemlju niže: Međunarodni troškovi dostave se baziraju na odabranim proizvodima, načinu dostave i odredištu.

Main content

Calendula Serum-Infused Water Cream

Za sve tipove kože, uključujući i osetljivu kožu

Multi-funkcionalna krema sa vodenom fazom obogaćena koncentratom nevena.

Calendula Serum-Infused Water Cream

Multi-funkcionalna krema sa vodenom fazom obogaćena koncentratom nevena.

Stara cena Nova cena 6 200,00 RSD
Odaberi Veličina
Select a veličina
PROBAJTE U PRODAVNICI! Rezervišite konsultaciju u prodavnici da biste dobili svoju personalizovanu rutinu nege kože. Find a Store
Rezervišite konsultaciju u prodavnici da biste dobili svoju personalizovanu rutinu nege kože.

Opis proizvoda

Inspirisana voljenim tonikom Calendula Herbal-Extract Toner, naša učinkovita, lagana vodena krema formulisana je pomoću koncentrisanog seruma nevena obogaćenog ekstraktom cvetova nevena i stotinama sitnih čestica latica nevena. Nakon primene ova jedinstvena, lagana hidratantna krema pruža eksploziju umirujuće hidratacije za svežu, blistavu kožu.

Prednosti proizvoda

  • Vidljivo ujednačava ten kože i pojačava njenu blistavost nakon samo jedne nedelje korišćenja
  • Pomaže vidljivo smanjiti crvenilo kontinuiranom upotrebom
  • Pomaže popraviti neujednačenu teksturu, kožu bez sjaja i suve duboke bore
  • Omekšava kožu dugotrajnom 24-satnom hidratacijom
  • Za sve tipove kože

Ključni sastojci

Serum Nevena

Naš Serum Nevena je obogaćen našim najvećim koncentratima Nevenovog Cvetnog Ekstrakta i sa stotinama mikronizovanih Latica Nevena. U okviru naše formule, poznato je da pruža dugotrajnu, kontinuiranu zalihu vitalnih jedinjenja kako bi se umirila nelagodnost.

Način upotrebe

Jeste li znali?

Unutar svake Calendula Serum-Infused Water Cream kreme za lice nalaze se stotine sitnih latica nevena. Svaka pojedinačna latica ima 5 komponenti za smanjenje osećaja nelagodnosti na koži. Naša formula, upravo zahvaljujući ovim komponentama, pomaže koži da se odupre ranim znakovima starenja kože, uključujući neujednačenu teksturu, beživotan izgled i fine linije. Kako bismo omogućili njihovo maksimalno oslobađanje, naše se latice nevena se izlažu visokoj temperaturi pre nego što se dodaju u kremu.

Što je vodena krema?

Vodene kreme su lagane gel kreme sa jedinstvenom formulacijom i hidratantnim svojstvima. Kiehl’sova krema teksture nalik vodi je jedinstveno je razvijena da "smestii" naš koncentrovani serum od nevena unutar vodene faze formule. Nakon nanošenja, naš nevenov serum se pretvara u nalet vodene svežine i isporučuje koži stotine mikronizovanih latica nevena i našu najveću koncentraicju ekstrakta nevena pravo na kožu.

Future Made Better

Nastavljamo misiju naše osnivačke porodice i neprestano se trudimo da poboljšamo kvalitet zajednice kojoj služimo, kroz smanjenje uticaja
na životnu sredinu, odgovornu formulaciju proizvoda i filantropske projekte, za bolju i održivu budućnost. Ova formula je napravljena sa:
Odgovorno formulisani proizvodi
Posvećenost recikliranju

Upotpunite svoju rutinu

Otkrijte efikasne formule koje će unaprediti Vašu rutinu.

Komentari kupaca

There are currently no reviews in productreviews.language.sr_RS.
Budite prvi koji će ostaviti komentar za ovaj proizvod.
Za najbolje iskustvo, molimo okrenite uređaj