Main content
environmental awareness

STVARANJE BOLJE BUDUĆNOSTI

Future Made Better je naše putovanje ka smanjenju uticaja na životnu sredinu
i unapređenju zajednice kojoj služimo. Kiehl's odgovorno kreira svoje formule sa obnovljivim sastojcima i održivim pakovanjima kako bi održali planetu zdravom, kao i poboljšavajući materijale koje koristimo u našim prodavnicama.

BRIGA I ODGOVORNOST

To nije samo Kiehl'sova misija, to je naša odgovornost! Radimo na stvaranju manje količine otpada i smanjenju emisije ugljenika kroz sastojke formula koje koristimo i materijale pakovanja koje biramo.

ŠTA KIEHL'S RADI

DOING OUR PART

More than a mission, Kiehl’s Does is responsibility in action. It’s what we’re doing now to generate less waste and reduce carbon emissions through the formula ingredients we use and the packaging materials we choose.

What Kiehl's does

VRAĆANJE ZAJEDNICI

Verujemo u kontinuiranu velikodušnost. Kroz ''Kiehl's Gives'' program, našu filantropsku ulogu mi podržavamo 137 humanitarnih organizacija kroz 213 lokalnih inicijativa sa posebnim naglaskom na životnu sredinu i pozitivne društvene promene.

ŠTA KIEHL'S RADI

ZNAČENJA

TERMINOLOGY & DEFINITION
TERMINOLOGIJA
Biorazgradivo:
DEFINICIJA

Organski proizvodi koji se u vodenoj sredini mogu biološki razgraditi mikroorganizmima ( prvenstveno bakterijama, kvascima i gljivama ) da bi se dobio CO2 i voda )

PCR:

Skraćenica od engleskog izraza ''post-consumer recycled'' što u prevodu znači ''reciklirano nakon upotrebe'', a označava tehnički izraz za reciklirane materijale. PCR se često nalazi u bocama, čepovima, staklenim i drugim ambalažnim materijalima kako bi se smanjila upotreba plastike u čistoj formi

Obnovljiva sirovina:

Materijal sastavljen od preko 50% materijala iz izvora koji se mogu obnoviti ili ponovo uzgajati, poput biljaka

Održivi izvori:

Ovaj pristup osigurava da sirovine biljnog porekla potiču iz održivih lanaca koji poštuju biodiverzitet, ograničavaju njihov uticaj na životnu sredinu, garantuju proizvodnju bez uticaja na ekosistem i promovišu socioekonomski razvoj lokalnih zajednica. Takođe, može uključiti element solidarnosti i društvene odgovornosti za poboljšanje položaja ugroženih zajednica

Vodeni žig:

Ukupan uticaj određene delatnosti na vodu, uključujući ukupnu količinu vode koju koristi potrošač ili proizvođač ( podrazumeva količinu vode koja se sakuplja i troši, kao i zagađenje koje nastaje)

Orijentaciona poruka
Za najbolje iskustvo, molimo okrenite uređaj