Main content

Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum

Za sve tipove kože, uključujući i osetljivu kožu.

Snažan serum protiv bora sa retinolom koji vidljivo smanjuje bore, učvršćuje kožu i poboljšava teksturu kože uz minimalne nelagodne nuspojave.

Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum

Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum

Snažan serum protiv bora sa retinolom koji vidljivo smanjuje bore, učvršćuje kožu i poboljšava teksturu kože uz minimalne nelagodne nuspojave.

Stara cena Nova cena 7 500,00 RSD (25 000,00 RSD / 100 ml)
Odaberi Veličina
PROBAJTE U PRODAVNICI! Rezervišite konsultaciju u prodavnici da biste dobili svoju personalizovanu rutinu nege kože. Pronađi prodavnicu
Rezervišite konsultaciju u prodavnici da biste dobili svoju personalizovanu rutinu nege kože.

Opis proizvoda

Efikasan serum protiv bora sa retinolom pruža vidljivo obnavljanje kože. Precizno formulisan sa čistim retinolom, naš serum vidljivo smanjuje bore, učvršćuje kožu i poboljšava njenu teksturu, pritom uzrokujući minimalne nelagodne nuspojave.* Naš snažan mikro - dozirajući serum sa čistim retinolom, peptidima i ceramidima podstiče površinsku obnovu kože, dok istovremeno jača barijeru i povećava toleranciju kože na retinol kako bi se postigli optimalni efekti retinola uz minimalnu nelagodnost.

*Smanjuje vidljivo crvenilo, suvoću i ljuštenje.

Prednosti proizvoda

  • Precizno formulisan kako bi pružio dnevnu dozu čistog retinola za vidljive rezultate u borbi protiv starenja kože, pritom uzrokujući minimalne nelagodne nuspojave poput crvenila, suvoće i perutanja
  • Serum pomaže koži da stekne toleranciju na delovanje čistog retinola sa peptidima i ceramidima
  • 90% korisnika se slaže da je koža prijatna na dodir tokom perioda upotrebe, uključujući i period nakon prve upotrebe, a 94% korisnika se slaže da je tekstura kože poboljšana*
  • Bazirana na kliničkoj proceni**, ova formula pruža kliničku efikasnost koja je primetna kod 100% korisnika sa smanjenim borama i 90% korisnika sa većom čvrstoćom kože
  • Lako se uklapa u bilo koju rutinu nege kože, dnevnu ili noćnu
  • Za sve tipove kože, uključujući prve korisnike retinola i osetljive tipove kože

    *Na bazi potrošačkog testa nakon 12 nedelja upotrebe.

    ** Rezultati se baziraju na stručnoj proceni ispitanika u kliničkom ispitivanju koji pokazuju znakove poboljšanja nakon 12 nedelja upotrebe.

Ključni sastojci

Kako se koristi?

Kada se koristi 

Naš serum protiv bora sa retinolom je precizno formulisan za upotrebu u jutarnjoj ili večernjoj rutini. Dodajte ovaj snažan korak protiv starenja u svoju rutinu nege kože nakon čišćenja i pre nanošenja hidratantne kreme.

 

Pre i posle

Before and after
Precizno formulisan kako bi pružio dnevnu dozu čistog retinola za vidljive rezultate u borbi protiv starenja kože, pritom uzrokujući minimalne nelagodne nuspojave poput crvenila, suvoće i ljuštenja:

 

Kod 100% korisnika vidljivo je smanjenje bora*

Kod 90% korisnika vidljivo je poboljšanje čvrstoće kože*

94% korisnika se slaže da je tekstura kože poboljšana**

 

* Rezultati se baziraju na stručnoj proceni ispitanika u kliničkom ispitivanju koji pokazuju znakove poboljšanja nakon 12 nedelja upotrebe

**Na bazi potrošačkog testa nakon 12 nedelja upotrebe.

Zaboravite na nuspojave od retinola

Precizno formulisan kako bi pružio dnevnu dozu čistog retinola za vidljive rezultate u borbi protiv starenja kože, pritom uzrokujući minimalne nelagodne nuspojave poput crvenila, suvoće i ljuštenja.

 

* ">* Rezultati se baziraju na stručnoj proceni ispitanika u kliničkom ispitivanju koji pokazuju znakove poboljšanja nakon 12 nedelja upotrebe. Prosečni rezultati na fotografiji nakon 1 nedelje korišćenja.

Did You Know?

Jeste li znali?

Did You Know?
Čist retinol je vrsta retinoida koji je derivat vitamina A. Čist retinol je efikasan sastojak za negu kože koji pomaže stvarnju novih ćelija na površini kože. Na taj način, čist retinol vidljivo obnavlja kožu, zaglađuje je i učvršćuje, zbog čega se smatra moćnim sastojkom protiv starenja koji preporučuju dermatolozi i stručnjaci za negu kože!

Precizno formulisan za vidljive rezultate

Naš serum koji čeka potvrdu patenta je precizno formulisan sa mešavinom čistog retinola, peptida i ceramida za postizanje vidljivih rezultata uz minimiziranje osećaja nelagodnosti na koži. Čist retinol deluje sinergijski sa peptidom i ceramidima kako bi se koža efikasno obnovila i istovremeno ojačala njena zaštitna barijera, što dovodi do optimalnih efekata dejstva retinola bez izražene nelagodnosti poput crvenila, ljuštenja i suvoće.

Može se uklopiti u bilo koju rutinu nege kože

Naša formulacija sa retinolom se lako uklapa u bilo koju rutinu nege kože, kako bi dala vidljive rezultate protiv starenja. Vitamini C, E, niacinamid i hijaluronska kiselina se dobro slažu sa retinolom, ali, kao i uvek, ne zaboravite da uključite kremu sa zaštitnim faktorom u svoju dnevnu rutinu!

Upotpunite svoju rutinu

Otkrijte efikasne formule koje će unaprediti Vašu rutinu.

Komentari kupaca

Podeli moje mišljenje

Podelite svoje mišljenje s ostalim kupcima

Napišite komentar
Trenutno nema recenzija.

Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod.

Orijentaciona poruka
Za najbolje iskustvo, molimo okrenite uređaj