Main content

Discover the nourishing power
of
avocado-rich hydration

Dobijen iz popularnog voća avokada, avokado je hranljivi sastojak koji omekšava kožu. U Kiehl’su koristimo i ulje avokada i ekstrakt voća avokada u nekim od naših najomiljenijih formula.

Prednosti avokada za kožu

Ulje i ekstrakt avokada su bogati masnim kiselinama i vitaminom E za koje se zna da neguju kožu. U formulama za negu kože poznato je da i ulje avokada i ekstrakt voća avokada hrane, omekšavaju i vlaže kožu. Verni nasleđu naše zajednice, savesno nabavljamo avokado, ali nikada iz ekološki osetljivih regija u kojima dolazi do krčenja šuma radi eksploatacije ove sirovine.

Ulje avokada

Uz bogatu, hidratantnu teksturu, ulje avokada sadrži lipide, uključujući omega esencijalne masne kiseline. Ceđeno od ploda avokada, a zatim potpuno rafinisano, ovo ulje ima bistar, žuto-zeleni izgled.

Ekstrakt ploda avokada

Dobijen od pulpe ploda avokada, ovaj koncentrovani ekstrakt prolazi kroz temeljnu filtraciju i proces mešanja kako bi se osigurao vrhunski kvalitet. Ovaj hranljivi koncentrat bogat je masnim kiselinama i vitaminima E i B.

Kiehl's proizvodi za negu kože
sa avokadom

Hranljiva i hidratantna svojstva avokada učinila su ga ključnim sastojkom našeg najprodavanijeg proizvoda za negu područija oko očiju -
Creamy Eye Treatment with Avocado. Inspirisani ovom voljenom formulom, naši hemičari su razvili
Avocado Nourishing Hydration Mask.

Hidrirajte područje oko očiju sa
Creamy Eye Treatment sa avokadom.

Području oko očiju priuštite brzu hidrataciju uz našu hidratantnu kremu Avocado eye cream. Formulisana sa uljem avokada, beta-karotenom i ši puterom, ova kremasta formula pruža bogatu hidrataciju području oko očiju.

KUPITE SADA

Negujte kožu sa
maskom za lice sa avokadom

Nanesite kremastu hidrataciju pomoću maske za lice sa avokadom kako biste nahranili i omekšali kožu. Ova hidratantna maska bogate teksture inspirisane svežim, zrelim avokadom pomaže u zadržavanju vlage u koži.

KUPITE SADA
Orijentaciona poruka
Za najbolje iskustvo, molimo okrenite uređaj