Main content
environmental awareness

DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Misija Kiehl'sa je „poboljšati kvalitet zajednice... čineći bolje za građane, preduzeća i za bolju zajednicu''. U tu svrhu, svoje napore usmeravamo pre svega na poboljšanje naših lokalnih zajednica, usmeravajući svoje filantropske napore na potrebe i brige njihovih građana.

POSVEĆENOST
NAŠOJ ZAJEDNICI

Kroz „Kiehl’s Gives“ program pomažemo lokalnim timovima da svoje napore usmere na tri ključna fokusa u svojim zajednicama: istraživanju AIDS-a, brigu o okolini i dečijim pitanjima. Zbog toga smo se do danas udružili sa preko 50 humanitarnih organizacija širom sveta.

ISTRAŽIVANJA O AIDS-u

Kiehl's je od svog početka dugogodišnji zagovornik borbe protiv HIV-a/AIDS-a, bolesti sa najvećim posledicama tokom 1980-ih i 1990-ih godina. Podizanjem svesti i finansiranjem želimo postići značajan uticaj na smanjenje broja zaraženih HIV-om/AIDS-om širom sveta.

Kiehl's x Alicia Keys

Kiehl's se 2014. godine udružio sa umetnicom nagrađenom Grammy-jem, Alicijom Keys i "Keep a Child Alive" kako bi pružio dostojanstveno lečenje, negu i podršku deci i porodicama pogođenim HIV-om. Kiehl's je prodajom limitiranog izdanja seruma Midnight Recovery Concentrate donirao 200 hiljada američkih dolara.

BRIGA O OKOLINI

Kiehl's se strastveno zalaže za poštovanje i podizanje svesti o našim okeanima, parkovima i okolini - od programa recikliranja koji datira iz 1970-ih, pa do inicijativa prikupljanja finansijskih sredstava za očuvanje okoline u lokalnim zajednicama.

Future Made Better naše je opredeljenje prema odgovornoj formulaciji proizvoda, minimalnom proizvodnom otpadu i ekološki osvećenom maloprodajnom dizajnu. Podstičemo i kupce da brinu o okolini pomoću našeg programa "Ti recikliraš, mi te nagrađujemo".

Kiehl's x John Legend

John Legend, prijatelj Kiehl'sa je učestvovao u kreiranju limitiranog izdanja Rare Earth maske za lice. Ambalaža je imala Johnov potpis, a prihod od prodaje proizvoda je bio doniran humanitarnim organizacijama za zaštitu okoline širom sveta.

PODRŠKA DECI

Naši proizvodi su za celu porodicu: mame, tate, bebe, čak i pse, kako bi svako mogao da pronađe odgovarajući proizvod za sebe!

Naše porodične vrednosti su temelj naše predanosti pružanja podrške dečijim humanitarnim organizacijama. Prikupljanjem sredstava, vizija nam je stvaranje sigurnijeg i održivijeg okruženja za decu.

Kiehl's x Matthew McConaughey

U saradnji sa glumcem Matthewom McConaugheyjem, Kiehl's je kreirao limitirano izdanje Ultra Facial kreme za lice, jedne od naših najomiljenijih formula. Kiehl's je donirao 200 hiljada američkih dolara za "Autism Speaks" kako bi podržao inicijativu da se deci i njihovim porodicama osiguraju potrebni resursi.

Filantropija

KIEHL'SOVA MISIJA

"Kompanija mora imati svoju svrhu postojanja. Ne samo svakodnevnu radnu svrhu kako bi se ostvarila dobit, već i kako bi se poboljšao kvalitet zajednice kojoj služi. Svaka kompanija treba - kao što bi svaka osoba trebala - doprineti onima oko sebe, a zahvaljujući svakodnevnim naporima, poruka koju time šalje otkriva standard kvaliteta na kojoj se gradi njeno životno delo.

U Kiehl'su verujemo da kroz kvalitet naših proizvoda, istinitost, pravednost i poštenost, možemo komunicirati sa onima koji možda nisu bili svesni da su ove osobine večne i obnovljive svaki dan, čineći bolje građane, bolje kompanije i bolje zajednice.”

Neprestano nastojimo ostvariti ovu viziju i u svakom trenutku služiti našim kupcima i našim zajednicama na način na koji to najbolje možemo.

Orijentaciona poruka
Za najbolje iskustvo, molimo okrenite uređaj