Main content

The Detoxifying
Skin Benefits of
Amazonian White Clay

Poznata kao “čarobna zemlja,” amazonska bela glina se vekovima koristila u zajednicama u Amazoniji. Ključni Kiehl'sov sastojak, ova pročišćavajuća glina koristi se u našoj liniji za čišćenje pora Rare Earth.

Kiehl’s i amazonska bela glina

Našom amazonskom belom glinom, koja dolazi iz područja blizu ušća reke Amazon u severnom Brazilu, lokalne zajednice savesno pristupaju sakupljanju ove sirovine. Duž svog toka od 6500 km, reka Amazon nosi velike količine sedimenta i taloži ih na ušću reke, čineći glinu u ovoj regiji posebno bogatom mineralima. Kroz dugotrajno partnerstvo sa lokalnim zajednicama u Brazilu, Kiehl’s je pružio ekonomsku podršku zajednicama koje skupljaju glinu koju koristimo u našim proizvodima.

Naši proizvodi sa amazonskom belom glinom

Amazonska bela glina je ključni sastojak naše najprodavanije Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask. Ova omiljena formula inspirisala je celu kolekciju Rare Earth proizvoda za negu kože za detoksikaciju i umanjenje pora.

Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask

Pročišćavajuća maska sa glinom koja izvlači nečistoće i toksine koji mogu uzrokovati zapušene pore. Koristite nekoliko puta nedeljno kako biste poboljšali i zagladili kožu.

KUPITE SADA

Rare Earth Deep Pore Daily Cleanser

Nežan i ne skida prirodna ulja, ovaj čistač pomaže da uklonite nečistoće i višak sebuma, dok istovremeno radi nežan piling kože. Uz lagano penušavu formulu, ovo sredstvo za čišćenje pomaže da vidljivo umanjite pore, za zaglađen, svež izgled kože.

KUPITE SADA
Orijentaciona poruka
Za najbolje iskustvo, molimo okrenite uređaj