Main content

Your Ultimate Nighttime Skincare Routine

Dovoljno sna kako bi koža bila lepa daleko je od mita. Tokom spavanja koža se obnavlja od agresora i spoljnih uticaja. Saznajte više o tome koliko je važno imati dovoljno sna za kožu kako bi se ona mogla obnoviti i kako noćna rutina nege kože (sa formulama poput našeg voljenog Midnight Recovery Concentrate) može podstaći noćne aktivnosti naše kože.

Cirkadijalni ritam kože

Bez obzira da li je vaša koža suva, masna ili osetljiva, svakog dana sledi određeni cirkadijalni ritam (biološki ritam). Cirkadijalni ritam je fizička, mentalna i promena ponašanja koje sledi svakodnevni ciklus i prvenstveno reaguje na svetlo i tamu. Kao deo cirkadijalnog ritma kože, ona se tokom dana aktivno štiti od spoljnih agresora, a noću se oporavlja od štetnih uticaja koji su delovali tokom dana.

The Magical Midnight Hour

Tokom noći javljaju se različite funkcije kože sa vrhuncem aktivnosti u ponoć. Tokom ponoćnog sata oporavka, koža ima povećanu razmenu ćelija i podložnija je apsorpciji - što znači da je noć idealno vreme za nanošenje poizvoda za negu kože. Korišćenje formula osmišljenih za obnavljanje kože preko noći, može vam pomoći da koža do jutra deluje svežije, podmlađenog izgleda.

Noćna potreba za hidratacijom

Tokom noći i vremena oporavka i razmene ćelija, koža doživljava i povećan gubitak vode, pa je neophodno naneti hidratantno ulje ili noćnu kremu kako bi se zadržala vlaga u koži. Obradujte svoju kožu bogatim balzamom, hidratantnim serumom ili uljem za lice kako biste koži obezbedili hidrataciju dok spavate.

Kiehl’s vodič za noćnu negu kože

Negujte svoju kožu tokom procesa noćnog oporavka sa našom noćnom rutinom nege kože. Uz dovoljno sati sna, pobrinite se za svoju kožu sa proizvodima formulisanim za njenu obnovu i stvorite prijatno iskustvo.

Uklonite šminku pomoću ulja za čišćenje lica

Midnight Recovery Botanical Cleansing Oil

Uklanjanje šminke, nečistoća i viška sebuma pre spavanja bitan je korak u vašoj noćnoj rutini. Nakon dugog dana primenite naš čistač za uklanjanje šminke na suvu kožu, zatim dodajte vodu kako bi se nečistoće otopile. Formulisano sa botaničkim uljima poput esencijalnog ulja lavande i ulja noćurka, naše ulje za čišćenje ima luksuzan miris koji će vam pomoći da umirite svoja čula dok uklanjate nečistoće nakupljene tokom dana.

 • Otapa nečistoće, višak sebuma i šminku bez prekomernog isušivanja
 • Ostavlja kožu jedrom i mekom
 • Priprema kožu za noćne tretmane
 • Nekomedogeno i pogodno za sve tipove kože, uključujući masnu i osetljivu kožu
SHOP NOW

Vidno obnovite regiju oka noćnom kremom za područije oko očiju

Midnight Recovery Eye

Oči su te na kojima se vide prvi znakovi umora ili starenja, što čini noćnu kremu za p područje oko očiju neophodnom. Obradujte oči umornog izgleda noćna krema za područije oko očiju protiv tamnih kolutova i natečenosti. Obogaćena botaničkim uljima, naša noćna krema za područje oko očiju sadrži i ekstrakt bodljikave veprine. Probudite se uz svež pogled mladalačkog izgleda.

 • Pomaže u obnovi i osnažuje područje oko očiju
 • Umanjuje vidljivost tamnih kolutova i natečenost
 • Neguje područje ispod očiju i uzduž orbitalne kosti
KUPITE SAD

Ciljano delujte na bore i pojačajte blistavost kože pomoću seruma sa vitaminom C

Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate

Kao deo vaše noćne rutine koristite naš visokokoncentrovani Vitamin C serum za zaglađenu teksturu i blistavu kožu. Formulisan sa 10.5% čistog vitamina C i 2% askorbil glukozid i hijaluronskom kiselinom, naš snažni koncentrat pruža pomoć u smanjenju vidljivosti bora i zaglađivanju teksture kože.

 • Pomaže umanjenju finih linija i bora
 • Zaglađuje teksturu i pojačava blistavost kože
 • Vidljivo umanjuje duboke bore, nazolabijalne linije i bore na čelu
KUPITE SAD

Obnovite kožu uz pomoć noćnog ulja za lice

Midnight Recovery Concentrate

Pre nego što utonete u san, nagradite kožu sa 2 do 3 kapi našeg voljenog noćnog ulja za lice kako biste pomogli koži u noćnoj obnovi. Obogaćen luksuznom mešavinom botaničkih ulja, naš učinkoviti i brzoupijajući koncentrat pomaže u zaglađivanju teksture kože i pojačava blistavost kože do jutra.

 • Pomaže da koža bude vidljivo čvršća i zaglađena
 • Vidljivo obnavlja kožu tokom noći već nakon prvog korištenja
 • Brzo se upija i ostavlja kožu mekom i hidriranom
SHOP NOW

Učvrstite kožu uz pomoć noćne maske za lice

Ginger Leaf & Hibiscus Firming Mask

Kao poslednji korak u vašoj noćnoj rutini nanesite našu baršunastu noćnu masku i trenutno osetite kako vaša koža postaje čvršća. Formulisana je sa ekstraktom semenki hibiskusa i listom đumbira, naša učvršćujuća maska za lice pomaže da vidljivo umanjite fine linije, za kožu zaglađenog izgleda. Koristite našu noćnu masku umesto kreme do 5 noći nedeljno za kožu zaglađenijeg izgleda.

 • Učvršćuje i zaglađuje kožu dok spavate
 • Upija se u kožu svojom baršunastom teksturom
 • Pomaže da umanjite vidljivost finih linija kontinuiranom upotrebom tokom vremena
KUPITE SAD

Možda vam se svidi

Orijentaciona poruka
Za najbolje iskustvo, molimo okrenite uređaj