Main content

Istine i mitovi o retinolu

Bilo da tek krećete sa korišćenjem retinola ili ste već upoznati sa prednostima ovog sastojka za negu protiv starenja kože, vreme je da saznate sve detalje o njemu. Otkrijte istine i mitove o retinolu kako biste naučili kako sa njim dopuniti svoju rutinu protiv starenja kože i kako umanjiti nuspojave korišćenjem retinola!

Otkrijte naše rešenje za vidljive rezultate retinola
Rezultati uz minimalne nuspojave ii

Naš dnevni serum za obnavljanje kože sa retinolom posebno je formulisan za svakodnevno korišćenje, tako da možete početi sa korišćenjem retinola i primetiti brzo poboljšanje u čvrstini kože i smanjenju bora uz minimalne nuspojave (vidljivo crvenilo, suvoću i ljuštenje). Lako se uključuje u bilo koju rutinu nege kože! Naš napredni mikrodozni serum protiv bora sa retinolom pogodan je za sve tipove kože, uključujući osetljivu kožu i one koji prvi put koriste retinol.

Formulisana sa retinolom, peptidom i ceramidima, naša formula pruža koži bezbednu primenu retinola, tako što umanjuje pojavu neželjenih simptoma tokom uporabe.

Vaša potpuna rutina protiv starenja

Nakon nanošenja našeg seruma protiv bora sa retinolom, možete upotpuniti svoju rutinu sa našom delotvornom anti-aging kremom i jednim od naših zaštitnih faktora za kožu koja izgleda i oseća se mladoliko!

KUPITE SADA

i Na temelju potrošačke studije sa 135 ispitanika nakon 12 nedelja korišćenja.

ii Smanjuje vidljivo crvenilo, suvoću i ljuštenje.

Orijentaciona poruka
Za najbolje iskustvo, molimo okrenite uređaj